Om mig

Ingvar Smedlund, Moderat politiker i Enköping. Jag startade denna blogg i januari 2014 då jag under 2013 avslutat det mesta av mitt praktiska engagemang i Enköpingspolitiken. Jag brinner för politik och har åsikter om det mesta så hoppas att denna blogg blir en ventil för mig och underhållande för dig som läser den. Det är min personliga sida, åsikter och texter är mina och bara mina. Moderaterna i Enköping eller i riket har ingen del i dessa. Min förhoppning är att de stämmer överens men då jag är en emotionell lagd människa kan jag ibland fara ut och tankarna är då kanske inte alltid helt efter den ideologiska kompassen. Jag gillar att ifrågasätt det som är självklart eller rådande. Kommentera gärna och hjälp mig utvecklas som bloggare, politiker och människa.

Det har runnit en del vatten i min vattenspegel och sedan hösten 2014 är jag oppositionsråd, men fortsätter att skriva. Tyvärr har inte frekvensen motsvarat mina egna förväntningar, men det blir bättre och bättre.

Under året som gått så har jag/vi lämnat Örsundsbro för storstadens (Enköping) skull. Både för och nackdelar så här efter en månad. Men det känns som jag har kommit hem igen och det tar max 5 minuter att cykla till jobbet, vilket är underbart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *